Nieuws - V.V. Waspik

Nieuws

Nieuws

Meiden- en vrouwenvoetbal heeft de toekomst

4 mei 19:45  Het meiden- en vrouwenvoetbal heeft bij v.v. Waspik inmiddels een prominente plaats gekregen. Na diverse bijeenkomsten met trainers, begeleiders en technische commissie (TC) zijn de plannen voor het seizoen 2023/'24 helder én ambitieus. Naast dames 1 zijn we voornemens een dames 2 en MO17 in te richten. Ook op vrijdagavond (7X7) zal er ruimte zijn voor VR30+ en VR18+. Meer weten en ben je enthousiast geworden? meer »

459x gelezen

Sponsor een wedstrijdbal van Waspik 1

20 maart 16:45  Elke weekeinde worden de blauw-witten door een brede supportersschare gesteund. Met passende acties is de vereniging op zoek naar bijdragen die de speelmaterialen van onze club op peil houden. Bent u een trouwe aanhanger, volgt u onze club op de voet, speelt uw gewaardeerde werknemer elk weekend op de Waspikse velden (tip: stuur deze mail door naar je gewaardeerde werkgever), of draagt u onze dorpsvereniging gewoon een warm hart toe? Steun onze club en wordt onze wedstrijdbalsponsor!meer »

99x gelezen

In memoriam: Jan Broeders (81)

20 maart 16:30  Vrijdag 17 maart bereikte ons het droevige bericht, dat oud-lid Jan Broeders op 81-jarige leeftijd is overleden. Wederom is een buitengewoon markant oud-lid en fervent Waspik-supporter, ons ontvallen. Wij wensen de familie (waar zijn zoon Richard en kleinkinderen Yannick, Aaron en Tieme nog actief lid zijn) en alle nabestaanden veel sterkte toe.meer »

307x gelezen

“Groundhopper des Vaderlands” bezoekt Waspik

15 maart 12:30  Je hebt fanatieke mensen en je hebt héél fanatieke mensen. Hans Douw is van de tweede categorie. Naast mijn collega is hij de meest fanatieke stadionbezoeker ever. In zijn enorme liefde voor voetbal in het algemeen en stadions in het bijzonder bezocht hij duizenden wedstrijden op 5 continenten. Zo heeft hij álle stadions in de vijf grote Europese voetbalcompetities bezocht. Hij heeft van NOS Langs de Lijn ooit de geuzennaam “Groundhopper des Vaderlands” gekregen. Nu stond er nog één sportpark op zijn bucketlist: v.v. Waspik. Na al deze jaren heeft hij deze eindelijk kunnen afvinken.meer »

174x gelezen

In memoriam: Adriaan Kamp (76)

8 maart 15:00  Op dinsdag 07 maart 2023 bereikte ons het droevige bericht dat ons markante erelid, Adriaan Kamp, op 76-jarige leeftijd is overleden. We verliezen een gewaardeerd erelid die enorm gemist gaat worden. Wij wensen de familie en alle nabestaanden heel veel sterkte toe. meer »

2595x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!