Nieuws

Nieuws

Schade door vernielingen, waarom?

Gisteren, 26 juni 21:15  Het seizoen 2021/2022 is ten einde maar helaas willen wij het volgende met jullie delen. De laatste maanden treffen wij steeds vaker vernielingen aan op Sportpark Elzenhage. Je zult begrijpen dat dit totaal onacceptabel is en dat de politie inmiddels op de hoogte is gebracht. De schades variëren van kapotte ramen, ingeslagen dug-outs tot vernielingen aan de boarding etc. De kosten voor het herstel lopen in de duizenden euro’s, het is zo onnodig! Graag uw medewerking en sociale controle. Tot slot: op dit moment is het Sportpark voor één ieder verboden terrein.meer »

514x gelezen

Leestip: Seizoensgids Waspk JO17-1

Gisteren, 26 juni 20:45  Het seizoen zit erop. Tijd om terug te kijken op wéér een ander seizoen dan gewend. Vorig seizoen eindigde in mineur zonder wedstrijden, publiek of doelpunten. Maar dit seizoen begon vol goede moed, met hoop en verwachtingen. De kampioenswedstrijd was er een om niet meer te vergeten. Na 15 minuten openden we de score, om die in de 2e helft te laten uitlopen naar 0-6. De geschiedenis was geschreven! We zijn kampioen! Dit magazine is een uitgave van Jelle Lommers Fotografie en Design.meer »

13x gelezen

Algemene Leden Vergadering (ALV) op donderdag 14 juli

19 juni 19:30  Zoals gebruikelijk sluiten we ook dit seizoen weer af met de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Deze ALV zal gehouden worden op donderdag 14 juli 2022 om 20.00 uur in de kantine van v.v. Waspik. Omdat er belangrijke onderwerpen op de agenda staan, rekenen wij op jouw aanwezigheid en input.meer »

92x gelezen

Gezocht: ambitieuze (startende) jeugdtrainers

8 mei 12:45  In Nederland begeleiden maar liefst 70.000 trainers een jeugdteam. Zij hebben een grote invloed op het plezier en de ontwikkeling van meer dan 500.000 jeugdspelers en - speelsters. Voor het seizoen 2022/'23 zijn wij op zoek naar ambitieuze en fanatieke jeugdtrainers voor de bovenbouw - Waspik JO13 tot en met JO17. meer »

322x gelezen

Technische beleid v.v. Waspik krijgt vorm

27 april 12:30  In de afgelopen periode is tijdens bijeenkomsten en evaluaties gebleken dat er een Voetbal Technisch Beleidsplan (VTB) binnen onze vereniging ontbreekt. De laatste maanden is er door een aantal mensen een eerste versie geschreven. Het voetbalbeleidsplan vormt het kader waarbinnen de voetbalorganisatie, – en voetbaltechnische activiteiten gestructureerd plaatsvinden. Voor het uitvoeren, continueren en bewaken van deze leidraad zijn wij op zoeken naar TC leden.meer »

437x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!