Nieuws

Nieuws

Activiteiten voor jong en voor oud

15 oktober 14:00  Safe the date!meer »

22x gelezen

Nieuwe wedstrijdsecretaris - senioren

7 oktober 16:45  Tom Wels, 23 jaar is de nieuwe wedstrijdsecretaris - senioren van de voetbalvereniging Waspik. Met het aanstellen van Tom als nieuwe wedstrijdcoördinator creëert Waspik een centraal aanspreekpunt voor alle wedstrijdzaken, programma's/schema's, uitslagen en planning scheidsrechters - senioren. Voor Tom een nieuwe uitdaging naast zijn andere "werkzaamheden" bij v.v. Waspik. Heel veel succes!meer »

484x gelezen

Doe mee met Rabo ClubSupport

5 oktober 15:15  Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij, de Rabobank, clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven. Word ook lid en stem mee! meer »

48x gelezen

Coronacrisis: regels vanaf 25 september

24 september 14:00  Corona maatregelen bij v.v. Waspik vanaf aankomend weekend: zoals wellicht bekend vervalt per 25 september de anderhalve meter afstandsregel. Vanaf dat moment gaat er het één en ander veranderen en gelden er (andere) regels voor een bezoek aan ons sportpark. meer »

377x gelezen

Gezocht: wedstrijdsecretaris senioren

20 september 16:00  Ad van der Pluijm, onze wedstrijdsecretaris sinds 1988, heeft besloten om te stoppen. We zijn hem zeer erkentelijk voor al het werk dat hij al die jaren gedaan heeft. Dit betekent wel dat we op zoek zijn naar een nieuwe wedstrijdsecretaris. Een belangrijke taak die door de jaren heen door digitalisering flink veranderd is. Wie zoeken we? We zoeken iemand die het leuk en belangrijk vindt om ervoor te zorgen dat alles rond wedstijden van de senioren goed geregeld is. En wat verstaan we daar dan onder? meer »

63x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!