Nieuws - V.V. Waspik

Nieuws

Nieuws

Op dinsdag en woensdag GEEN trainingen

16 januari 15:00  Vanochtend zijn weer een aantal sportparken bezocht en hebben we gekeken naar de conditie van de velden. Hoewel er op dit moment nog sprake is van witte sportvelden, zet de dooi aardig in. Er is dan ook gekeken naar de toplaag van de velden en hoe op dit moment het vochtpercentage is. Tevens is gekeken naar de afwatering. De velden hebben daarvoor minstens een dag, maar liever twee dagen nodig om het vocht naar diepere lagen af te voeren. Concreet betekent dat het volgende; we houden de velden nog tot donderdag gesloten.meer »

829x gelezen

Adopteer een zonnepaneel bij v.v. Waspik

15 januari 14:30  Zoals wij onze leden reeds half december hebben geïnformeerd raakt de energiecrisis onze voetbalvereniging hard. We worden geconfronteerd met extreem hoge energiekosten die niet alleen te dragen zijn door onze vereniging. Om het voortbestaan van onze vereniging te waarborgen zijn we in gesprek met de gemeente Waalwijk over eventuele compensatie en volgen we nauwgezet de mogelijke steunmaatregelingen vanuit de overheid.meer »

813x gelezen

Sponsor onze wedstrijdbal

15 januari 14:15  Elke weekeinde worden de Blauw-Witten door een brede supportersschare gesteund. Met passende acties is de vereniging op zoek naar bijdragen die de speelmaterialen van onze club op peil houden. Bent u een trouwe aanhanger, volgt u onze club op de voet, speelt uw gewaardeerde werknemer elk weekend op de Waspikse velden (tip: stuur deze mail door naar je gewaardeerde werkgever), of draagt u onze dorpsvereniging gewoon een warm hart toe? Steun onze club en wordt onze wedstrijdbalsponsor!meer »

132x gelezen

Emiel Heefer in gesprek met VoetbalJournaal

31 december 9:30  VoetbalJournaal - De Langstraat: "Voetbal is een deel van wie ik ben". Een goede mix van ervaring en jeugdig talent. Zo omschrijft Emiel Heefer (47) Waspik 1. De hoofdtrainer van het vlaggenteam staat voor het tweede jaar aan het roer en doet dat heel graag. "Plezier staat bij mij altijd voorop"meer »

478x gelezen

Nieuwjaarsreceptie '23 op zaterdag 7 januari 2023

31 december 9:15  Door Corona onderbrekingen terug op de agenda: het traditionele nieuwjaarsfeest! Iedereen is van harte welkom om met elkaar de nieuwjaarswensen te delen en samen te proosten. Deze dag staan er diverse wedstrijden op het programma. Het wordt een weerzien met vele bekenden en oud Waspik spelers. Tijdens de receptie zullen we maar liefst 25 jubilarissen in het zonnetje zetten. Aansluitend openen we 2023 feestelijk met DJ Jim en zanger Jack van Raamsdonk. Dit mag je niet missen, Happy New Year!meer »

169x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!