Nieuws - V.V. Waspik

Nieuws

Nieuws

Grote Clubactie: en de winnaars zijn...

15 november 14:30  Dit jaar doen wij mee aan de Grote Clubactie. Als vereniging zetten wij samen de schouders er onder! En hoe? De Grote Clubactie zit er inmiddels op. Dankzij de geweldige inzet van onze leden hebben we ruim 2.500 loten verkocht! Goed voor 81% van het wel erg hoge streefbedrag (€7.500). Omgerekend levert dit onze club een bedrag op van €6.000,- die uiteraard ten goede komt voor de vereniging. We zijn extra trots op onze jeugdleden die familie, vrienden en buren, etc. hebben gevraagd om loten te kopen. Zonder jullie was deze actie niet zo’n groot succes geworden!meer »

544x gelezen

Nieuwe presentatiepakken voor de selectie

28 oktober 10:45  Aan de kleding zal het dit seizoen niet liggen voor de selectie van Voetbalvereniging Waspik. Voor aanvang van de competitie ontvingen alle spelers fonkelnieuwe presentatiepakken. Op wedstrijddagen komen de jongens dan ook erg netjes voor de dag. Graag willen wij alle sponsoren bedanken voor deze gulle bijdrage.meer »

407x gelezen

Vrijwilligersavond op zaterdag 25 november

21 oktober 12:00  BEDANKT! Het gehele jaar zijn talrijke vrijwilligers in de weer om te zorgen dat onze (jeugd)teams optimaal worden begeleid, het Sportpark fantastisch wordt onderhouden en er tal van activiteiten en evenementen (Waalwijk Cup) worden georganiseerd. Iedereen draagt zijn steentje bij en dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd door één ieder die onze club een warm hart toedraagt. Graag willen we alle vrijwilligers uitnodigen voor het vrijwilligersfeest op zaterdag 25 november 2023 om 18.30 uur.meer »

776x gelezen

Vrijkaarten RKC Waalwijk - Go Ahead Eagels

10 oktober 15:15  Zoals jullie allemaal wel weten worden alle verenigingen die lid zijn van het amateurconvenant een keer per seizoen uitgenodigd om een wedstrijd van RKC Waalwijk te bezoeken. Onze leden mogen op 11 november 2023 om 18:45 uur (gratis) de wedstrijd RKC - Go Ahead Eagels in Waalwijk bezoeken. Leuk om dit bijvoorbeeld samen met je team te doen! Er zijn 60 kaarten beschikbaar. meer »

668x gelezen

Grote Clubactie: wij doen mee!

19 september 11:00  Dit jaar doen wij mee aan de Grote Clubactie. Als vereniging zetten wij samen de schouders er onder! We hopen op een mooie opbrengst voor het vernieuwen van faciliteiten voor onze jeugdleden. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september. Meer dan 5500 verenigingen verkochten tijdens de 50e editie samen ruim 4.2 miljoen loten. Met een opbrengst van bijna 13 miljoen euro verbreekt de Grote Clubactie al haar records. meer »

109x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!