Nieuws

Nieuws

Jobalert: Trainer Waspik 2, per direct

11 januari 17:30  Waspik 2, belangrijk onderdeel van de selectie van v.v. Waspik, actief in de reserve 2e klasse, zoekt vanwege het door persoonlijke omstandigheden stoppen van de huidige trainer een opvolger voor in ieder geval het resterende seizoen 2021-'22. Het jonge elftal staat nu in de middenmoot maar is vastberaden om met de prijzen mee te gaan doen. Er is qua begeleiding stabiliteit, de huidige technische staf is al voor de volgende twee seizoenen vastgelegd.meer »

453x gelezen

Hoofdtrainer Heefer twee jaar langer bij Waspik

5 januari 15:00  Emiel Heefer (46) heeft niet voor één maar voor twee seizoenen bijgetekend bij v.v. Waspik. De club is tevreden over de samenwerking, het eerste team staat momenteel vierde in de derde klasse B. Het is Heefer zijn eerste seizoen. Hiervoor werkte hij bij onder meer Baardwijk en Gilze. Daarnaast blijven ook Rob IJpelaar (assistent-trainer) en Benno van der Voet (keeperstrainer) aan de club verbonden.

50x gelezen

VoetbalClinic met hoofdtrainer Emiel Heefer

19 december 9:30  Begin je (Corona) kerstvakantie goed! In deze bijzondere tijden is trainen lastig. Daarom organiseert v.v. Waspik op maandag 27 december 2021 een sportieve voetbalclinic o.l.v. selectietrainer Emiel Heefer en diverse selectiespelers. Voor onze leden van O7 tot en met O13 zullen er verschillende voetbalvormen geoefend worden. Na afloop zorgen wij voor wat lekkers. Wie wordt onze eerste All Star van deze dag? meer »

474x gelezen

Coronacrisis: dit zijn de nieuwe maatregelen

13 november 11:30  Het kabinet neemt strengere maatregelen om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Gisteren heeft het kabinet bekendgemaakt dat met de nieuwe coronamaatregelen toeschouwers niet langer zijn toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen. Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Deze maatregelen gaan in op zaterdag 13 november om 18.00 uur en gelden in ieder geval tot zaterdag 4 december.meer »

503x gelezen

Platform Waspik: Wonen in Waspik

27 oktober 15:15  Wonen in Waspik? Ja, dat is wat veel inwoners in Waspik willen blijven doen. Wonen in Waspik. Om dat voor alle groeperingen (starters, doorstromers, senioren etc) mogelijk te maken moeten we concrete plannen maken. Op 1 november organiseert Platform Waspik een avond over dit onderwerp.meer »

444x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!