Coronacrisis: dit zijn de nieuwe maatregelen

13 november 11:30  Het kabinet neemt strengere maatregelen om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Gisteren heeft het kabinet bekendgemaakt dat met de nieuwe coronamaatregelen toeschouwers niet langer zijn toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen. Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Deze maatregelen gaan in op zaterdag 13 november om 18.00 uur en gelden in ieder geval tot zaterdag 4 december.meer »

Platform Waspik: Wonen in Waspik

27 oktober 15:15  Wonen in Waspik? Ja, dat is wat veel inwoners in Waspik willen blijven doen. Wonen in Waspik. Om dat voor alle groeperingen (starters, doorstromers, senioren etc) mogelijk te maken moeten we concrete plannen maken. Op 1 november organiseert Platform Waspik een avond over dit onderwerp.meer »

Activiteiten voor jong en voor oud

15 oktober 14:00  Safe the date!meer »

Nieuwe wedstrijdsecretaris - senioren

7 oktober 16:45  Tom Wels, 23 jaar is de nieuwe wedstrijdsecretaris - senioren van de voetbalvereniging Waspik. Met het aanstellen van Tom als nieuwe wedstrijdcoördinator creëert Waspik een centraal aanspreekpunt voor alle wedstrijdzaken, programma's/schema's, uitslagen en planning scheidsrechters - senioren. Voor Tom een nieuwe uitdaging naast zijn andere "werkzaamheden" bij v.v. Waspik. Heel veel succes!meer »

Doe mee met Rabo ClubSupport

5 oktober 15:15  Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij, de Rabobank, clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven. Word ook lid en stem mee! meer »