Zaalvoetbaltoernooi - jeugd op 29 en 30 december

3 december 13:30  Ook dit jaar wordt traditiegetrouw het zaalvoetbaltoernooi in Sportcentrum Waspik georganiseerd. Het toernooi staat gepland op donderdag 29 december en vrijdag 30 december 2022. De aanvangstijden zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen en worden later kenbaar gemaakt. Spelers/deelnemers kunnen zich aanmelden via de train(st)er en of begeleiding.meer »

In memoriam: Han Langermans (81)

5 november 8:45  Op zondag 30 oktober is op 81-jarige leeftijd dhr. Han Langermans overleden. Groot is onze herinnering aan Han die veel voor onze vereniging betekend heeft. Han was in het verleden o.a. actief als jeugdleider/trainer en betrokken bij de bouw van de kleedkamers. Ook was hij te vinden bij de ingang van ons Sportpark voor het innen van de entreegelden en de loterij. Onze gedachten gaan uit naar Han en zijn familie...meer »

Hoofdsponsor Horsten Meubelen uitgelicht

5 november 8:30  Zondag 16 oktober presenteerde de selectie van v.v. Waspik zich op locatie bij Horsten Meubelen en Slaapcomfort. Samen met VoetbalDirect.nl pronken de komende 5 jaar, beide gewaardeerde sponsors op alle tricots van Voetbalvereniging Waspik. Zowel de senioren als alle jeugdige voetballers verschijnen hierdoor in stijl aan de aftrap.meer »

Vrijwilligersavond op zaterdag 26 november

28 oktober 20:15  Wekelijks zijn er talrijke vrijwilligers in de weer om er voor te zorgen dat onze (jeugd) teams optimaal worden begeleid, het sportpark fantastisch wordt onderhouden en er tal van activiteiten worden georganiseerd. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij en dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd door één ieder die onze club een warm hart toedraagt… meer »

BELANGRIJK: laat je horen op maandag 17 oktober

10 oktober 18:45  Graag jullie aandacht voor een belangrijk bericht vanuit het bestuur: Voetbalvereniging Waspik staat aan de vooravond van belangrijke besluiten. Die besluiten zijn nodig om de vereniging (jouw vereniging) toekomstbestendig te maken. Ongekende energieprijzen, verduurzaming en de verschuiving van zondag- naar zaterdagvoetbal zijn o.a. onderwerpen waar we mee te maken hebben. Wat voor vereniging willen we zijn? En wat zijn belangrijke waarden voor ons? Moet er bijvoorbeeld een kunstgrasveld komen?meer »