Nieuws

Sontje Hansen en Ajax in impasse over contract: liggen er kansen voor de aanvaller in Amsterdam?

Vandaag om 16:45  Een opvallende naam die mist in de trainingskampselectie van Ajax is die van Sontje Hansen. Maandagmiddag maakte Alfred Schreuder bekend waarom hij de twintigjarige aanvaller besloot thuis te laten.  "Wij vinden dat hij moet bijtekenen bij Ajax", zegt Schreuder. Ajax wil hiermee een herhaling van het Brobbey-scenario voorkomen. meer »

De VS biedt excuses aan na vlagcoup - verslag Kelbet.nl

Vandaag om 13:48  Kelbet.nl en wij hebben de handen ineengeslagen om je het laatste nieuws over het WK 2022 in Qatar te brengen. Van teamnieuws, wedstrijden en uitslagen tot transferroddels en inzicht achter de schermen, wij zijn er voor je bij elke stap. Zorg er dus voor dat je op de hoogte blijft van het toernooi en geen enkel detail mist. Met ons partnerschap blijf je zeker op de hoogte! meer »

Factcheck: Is Daley Blind inderdaad ��n van de beste Nederlanders op dit WK?

Vandaag om 11:06  Na afloop van de Verenigde Staten - Nederland ging het in de pers opnieuw veel over Daley Blind. De verdediger, die al veel wordt bekritiseerd, kon in De Telegraaf opnieuw een kleine sneer verwachten. De krant stipte het moment aan waarop hij in de eerste helft te laat uitstapte. Toch is niet iedereen negatief. meer »

Samenvatting Nederland - Verenigde Staten (3-1)

3 december 2022 21:00  Het Nederlands Elftal heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het WK. De mannen van Louis van Gaal speelden op de counter tegen de Verenigde Staten en dat pakte uitstekend uit. Bekijk de samenvatting van Nederland - Verenigde Staten hieronder. meer »

Dit zijn de beste spelers ooit van het jarige Torino