Krommedijk 261
3312LE
DORDRECHT
tel. 078-6165811

In een winderig en regenachtig weekend trad Waspik op 26 maart aan op het kunstgras van FC Dordrecht Amateurs. Waspik boekte een broodnodige 2-5 overwinning.

Na een slordige openingsfase pakte Waspik de draad goed op en creëerde meerdere grote kansen op de openingstreffer. Halverwege de eerste helft was het raak nadat Guido van den Hoven de keeper omspeelde en de bal in een leeg doel schoof. In het vervolg bleef de uitploeg de bovenliggende partij en verdubbelde via Lesley Verschuren de voorsprong. Opnieuw een steekbal van Wil Vervoort was de aanloop naar een één-op-één situatie en Verschuren rondde diagonaal af. Op slag van rust vond Dordrecht via de eerste kans de aansluiting. Een schot in de verre hoek vloog mooi binnen en zorgde voor een 1-2 ruststand.

In de tweede helft liep Waspik snel uit. Met een schot onder de keeper door en een intikker completeerde Verschuren zijn hattrick. Door middel van een wonderschoon afstandsschot in de kruising bracht de thuisploeg een kwartier voor tijd toch wat spanning terug in de wedstrijd. Waspik vergat de toegestane ruimte te benutten en liep pas in de slotminuut verder uit. Een voorzet van Van den Hoven kopte Tom van Ool tegen de touwen en bepaalde hiermee de eindstand op 2-5. Aanstaande zondag komt Dubbeldam naar Sportpark Elzenhage.

Opstelling: Reinoud Zijlmans; Sam Heefer - Jordi de Hond (70' Niek Pijnenburg) - Wayne Hubeek - Jes Zijlmans; Wil Vervoort - Tom van Ool  - Lesley Verschuren - Rowen Kanters (60' Tijmen Smits); Luuk Molenschot (65' Yannick Broeders) - Guido van den Hoven