Stadhoudersdijk 33
5165RG
WASPIK
tel. 0416-312244

In de strijd om de tweede plaats heeft Waspik goede zaken gedaan. Op zondag 4 februari boekte de thuisploeg een zuinige 1-0 overwinning op RCD.

In de openingsfase was Waspik de bovenliggende partij en creëerde het kansen op de eerste treffer van de middag. Een vrije trap bood uitkomst: Guido van den Hoven krulde een vrije trap vanaf achttien meter in de kruising. In het vervolg vergaten de blauw-witten, ondanks grote mogelijkheden, om de voorsprong te verdubbelen. Het grootste gevaar van RCD kwam via een schot van randje zestien, deze werd tot corner verwerkt door Reinoud Zijlmans.

In de eerste minuten van de tweede helft liet Waspik het opnieuw na om de middag te vergemakkelijken. De paal en de Dordtse doelman stonden Waspiks succes in de weg. Het vertoonde veldspel werd er daarna niet beter op. Gele kaarten vielen er wel: 2-5. Uiteindelijk trok Waspik de drie punten zonder problemen over de streep en boekt het een belangrijke zege op een concurrent om de tweede plaats. Na het carnavalsweekend gaat Waspik op 18 februari op bezoek bij het Rotterdamse HOV/DJSCR.

Opstelling Waspik: Reinoud Zijlmans; Jordi de Hond - Wayne Hubeek - Wil Vervoort- Jes Zijlmans; Tristan Krijnen - Tom van Ool - Lesley Verschuren - Tijmen Smits (15' Luuk Molenschot); Guido van den Hoven - Rowen Kanters