Stadhoudersdijk 33
5165RG
WASPIK
tel. 0416-312244

Halverwege oktober kwam v.v. Dubbeldam op bezoek op Sportpark Elzenhage. De bezoekers namen de punten na een dikverdiende 1-3 overwinning mee terug naar Dordrecht.

Waar Waspik over de grond de aanval zocht, hadden de Dordtse lange ballen meer effect. Binnen een kwartier een 0-2 voorsprong via twee uitvallen. Hierbij kwam het tweede doelpunt uiteindelijk vanaf de stip. Nog voor rust liep Dubbeldam verder uit nadat in de omschakeling een voorzet werd gepromoveerd tot doelpunt.

Vlak na rust kwam Waspik terug in de wedstrijd. Een vlot lopende aanval besloot Tijmen Smits met een schuiver langs de doelman. Dichterbij kwam Waspik niet en hiermee lijdt het de eerste nederlaag van het seizoen. Aanstaande zondag volgt de eerste bekerronde na de poulefase en gaat Waspik op bezoek bij oude bekende v.v. Rijen.

Opstelling Waspik: Reinoud Zijlmans; Sam Heefer -  Niek Pijnenburg - Wayne Hubeek - Jes Zijlmans (70' Luuk Molenschot); Tristan Krijnen - Tom van Ool - Wil Vervoort - Tijmen Smits; Guido van den Hoven - Rowen Kanters