Schenkeldijk 1
3328LA
DORDRECHT
tel. 078-6170745

10 maart 2024 ging Waspik op bezoek bij v.v. Dubbeldam. Na de 1-3 thuisnederlaag sneed het Dubbeldamse mes deze dag bijna dubbel zo hard: 5-2.

De eerste helft leek op een kopie van de eerste helft op Sportpark Elzenhage. Waspik ging op zoek naar de openingstreffer maar de Dordtse ploeg sloeg toe. Allereerst viel een bal achter de verdediging en kwam Reinoud Zijlmans oog in oog met een Dubbeldamse aanvaller: 1-0. Net als de in de heenwedstrijd verdubbelde Dubbeldam de voorsprong door middel van een penalty.

De tweede helft begon met hetzelfde spelbeeld. Nog geen minuut nadat Waspik aan de aansluitingstreffer rook met een kopbal van Guido van den Hoven die van de lijn werd gehaald viel aan de andere kant de beslissing. Een schot in de verre hoek zette 3-0 op het scorebord en was de genadeklap. Dubbeldam liep hierna uit naar 5-0 met een van richting veranderd schot en een schuiver in een leeg doel. Waspik herstelde zich nog enigszins met een kopbal van Luuk Molenschot en een schot in de verre hoek van Lesley Verschuren. Waspik leid hiermee derde nederlaag van het seizoen en valt terug naar de derde plaats. Aanstaande zondag ontvangen de blauw-witten hekkensluiter FCB-HWD.

Opstelling Waspik: Reinoud Zijlmans;  Jordi de Hond - Wayne Hubeek - Wil Vervoort - Jes Zijlmans (65' Luuk Molenschot); Tristan Krijnen - Tom van Ool  - Lesley Verschuren- Daan van Dongen (70' Sam Heefer); Guido van den Hoven - Rowen Kanters