Taludweg 5
3042JZ
ROTTERDAM
tel. 010-4374948

Eind oktober mocht Waspik voor de eerste keer dit seizoen naar Rotterdam. Op bezoek bij hekkensluiter FCB-HWD boekte het een eenvoudige 0-5 overwinning.

In een eerste helft waarbij Waspik het meeste balbezit had en het spel zich vooral op de helft van de thuisploeg afspeelde stond het bij rust slechts 0-1. Na meerdere kansen bleek een vrije trap van Rowan Kanters de weg naar de openingstreffer: een strakke, lage trap belandde in de verre hoek.

In de tweede helft wist Waspik de voorsprong uit te breiden en kwam uiteindelijk tot een hand vol aan doelpunten. Tweemaal Guido van den Hoven, nogmaals Kanters en een eigen doelpunt brachten de score op 0-5. Aanstaande zondag wacht FC Right-Oh op Sportpark Elzenhage.

Opstelling Waspik: Reinoud Zijlmans; Jordi de Hond - Wayne Hubeek - Wil Vervoort - Jes Zijlmans; Tristan Krijnen (70' Luuk Molenschot) - Tom van Ool - Lesley Verschuren (80' Thomas Ligtvoet) - Tijmen Smits; Guido van den Hoven - Rowen Kanters