Kurenpolderweg 15
4273LA
HANK
tel. 0162-404007

Zondag 12 maart ging Waspik op bezoek bij Be Ready. Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan Adriaan Kamp zegevierden de blauw-witten met 1-3.

In de openingsfase was Guido van den Hoven dichtbij de openingstreffer maar hij kreeg de bal niet tegen de touwen. Het bleek het startsein voor een middag met veel grote kansen. Na een dik kwartier opende Jes Zijlmans de score met een diagonaal schot vanaf de hoek van het doelgebied. De ploeg uit Hank raakte onder andere de paal en aan de andere kant vond Lesley Verschuren de doelman op zijn weg. Met een 0-1 tussenstand ging beide ploegen aan de thee.

Na rust kreeg de hekkensluiter direct twee grote kansen op de gelijkmaker maar vonden niet het net. Daarna was het de beurt aan Waspik en kreeg het meerdere grote kansen om de voorsprong te verdubbelen. Twintig minuten voor tijd slaagde het daarin nadat Van den Hoven een voorzet van Rowen Kanters in een leeg doel schoot. Vijf minuten voor tijd besliste Verschuren de wedstrijd definitief met een intikker na een lage voorzet van invaller Daan van Dongen. Leroy van Dongen, die meerdere malen zijn doel knap schoon hield, ontglipte in blessuretijd de nul nadat de bal uit een rebound tegen de touwen werd gewerkt.  Aanstaande zondag ontvangt Waspik GSC/ODS op Sportpark Elzenhage.

Opstelling Waspik: Leroy van Dongen; Sam Heefer - Jordi de Hond - Wayne Hubeek - Jes Zijlmans; Wil Vervoort (75' Daan van Dongen) - Tom van Ool - Lesley Verschuren - Tijmen Smits; Guido van den Hoven - Rowen Kanters