Stadhoudersdijk 33
5165RG
WASPIK
tel. 0416-312244

Zondag 16 oktober ontving Waspik op een mooie herfstdag Be Ready op Sportpark Elzenhage. Na een vermakelijke eerste helft en een saaie tweede helft eindigde het duel in een 0-0 gelijkspel.

In de eerste vijf minuten was Waspik direct tweemaal dichtbij de openingstreffer. Zowel Lesley Verschuren als Kas Snels zagen hun inzet echter gekeerd door de Hankse doelman. In het vervolg kregen de blauw-witten nog enkele goede mogelijkheden om de score te openen maar het net werd niet gevonden. Waspik was de wedstrijd begonnen zonder het geblesseerde aanvalsduo Molenschot - Van den Hoven en zag halverwege de eerste helft ook Snels uitvallen met een enkelblessure. Be Ready probeerde vooral via counters gevaarlijk te worden maar doelman Reinoud Zijlmans werd hierbij niet getest en beide ploegen gingen met een 0-0 tussenstand aan de thee.

In de tweede helft volgde een onemanshow. Maar niet van de man waarvoor toeschouwers naar het voetbalveld komen, de leidsman floot tot frustratie van beide ploegen ontzettend vaak en gevoetbald werd er amper. Het gevolg mag dan ook geen verrassing zijn. Geen hoogtepunten en een brilstand als eindstand.

Met het vollopen van de Waspikse ziekenboeg is het aankomende vrije weekend niet verkeerd getimed. Zondag 30 oktober gaat Waspik op bezoek bij het Dordtse GSC/ODS.

Opstelling: Reinoud Zijlmans; Jordi de Hond - Jelle Rombouts (47' Jop Sprangers) - Wayne Hubeek - Jes Zijlmans; Wil Vervoort - Tom van Ool - Rowen Kanters - Tijmen Smits (75' Tristen Krijnen); Lesley Verschuren - Kas Snels (20' Tommy Jagi)