Stadhoudersdijk 33
5165RG
WASPIK
tel. 0416-312244

De verschillen zijn klein in de Derde Klasse 3B. Zondag 20 maart leed Waspik een 1-4 nederlaag tegen GSC/ODS. Voorafgaand aan de wedstrijd was er een minuut stilte ter nagedachtenis aan Jan Broeders.

Halverwege de eerste helft kwam Waspik op achterstand nadat een klassiek polletje de bal in het doel liet rollen. Al snel bracht Guido van den Hoven het duel in evenwicht met een mooie individuele actie en dito afwerking met zijn linkerbeen. De ruststand spiegelde de verhoudingen op het veld: 1-1.

In de tweede helft kreeg Waspik via Rowen Kanters een goede mogelijkheid op een voorsprong maar zijn schot spatte uiteen op de vuisten van de Dordtse doelman. Aan de andere kant leidden vele corners vervolgens tot de beslissing. Eén werd binnen gekopt en luttele minuten later viel een corner direct binnen bij de tweede paal. Enkele minuten voor tijd viel de beslissing met een schot in de korte hoek. Aanstaande zondag gaat Waspik op bezoek bij FC Dordrecht Amateurs.

Opstelling Waspik: Leroy van Dongen; Sam Heefer (80' Thomas Ligtvoet) - Jordi de Hond - Wayne Hubeek - Jes Zijlmans; Wil Vervoort - Tom van Ool (80' Yannick Broeders) - Lesley Verschuren - Tijmen Smits (70' Luuk Molenschot); Guido van den Hoven - Rowen Kanters