Prinses Beatrixlaan 499
3062CA
ROTTERDAM
tel. 010-4521756

Op zondag 18 februari mocht Waspik voor de tweede, en laatste keer, op bezoek in Rotterdam. Ditmaal bij HOV/DJSCR (hierna: HOV). In de eerste helft kwam het betere van het spel van de mannen uit Rotterdam. Na enkele mogelijkheden en kansen gemist te hebben resulteerde dit na een half uur in een 1-0 voorsprong. Waspik kreeg twee mogelijkheden, maar afstandsschoten van Guido van den Hoven en Rowen Kanters misten precisie.

In de tweede helft pakte Waspik de draad op en was het voornamelijk in het eerste half uur de bovenliggende partij. Binnen vijf minuten kwamen de bezoekers dan ook op gelijke hoogte. Na een diepe bal en goed doorkoppen van Luuk Molenschot, kon Tijmen Smits één op één op de keeper af en faalde niet, 1-1. Amper tien minuten later kwam Waspik ook op voorsprong. Guido van den Hoven schilderde een vrije trap van een meter of twintig in het dak van de goal. Hierna vergat Waspik door te drukken en kreeg het in de zeventigste minuut een domper te verwerken. Een corner viel ongelukkig via een Waspiks been in eigen goal, 2-2.

In het laatste kwartier hakten de carnavalsinspanningen er aardig in, waardoor beide teams in grote ruimtes kwamen te spelen. Dit leverde voor beide teams nog veel mogelijkheden op, maar de echte scherpte ontbrak. Rowen Kanters was in de laatste minuut het dichtste bij een doelpunt, maar de Rotterdamse keeper bracht goed redding. Daardoor bleef Waspik op bezoek bij HOV steken op 2-2, wat gezien het wedstrijdbeeld en de vorm van de dag een terechte uitslag was. Aanstaande zondag gaat Waspik op bezoek bij v.v. Molenschot.

Opstelling Waspik: Tycho Theuns; Sam Heefer - Jordi de Hond - Wayne Hubeek - Jes Zijlmans; Wil Vervoort - Guido van den Hoven - Tijmen Smits; Luuk Molenschot (80' Daniel Kamp) - Rowen Kanters - Thomas Ligtvoet (46' Tristan Krijnen)