Stadhoudersdijk 33
5165RG
WASPIK
tel. 0416-312244

In de lijn der verwachting heeft Waspik zondag 21 april een ruime thuisoverwinning geboekt op v.v. Raamsdonk. Op een druk bezocht sportpark zegevierden de blauw-witten met 4-0.

In de eerste helft had Waspik het balbezit maar bleven de grote kansen uit. Guido van den Hoven was het dichtste bij met een knappe halve omhaal uit een corner. Uiteindelijk brak een wat gelukkig doelpunt de ban. Een voorzet van Luuk Molenschot vloog bij de tweede paal binnen en zorgde nog voor rust voor de openingstreffer.

In de tweede helft verdubbelde Waspik al snel de voorsprong. Een rebound na een poging van Tom van Ool tikte Van den Hoven binnen. De captain, dit seizoen toch al lekker op dreef, liet zich later opnieuw zien. Een corner van Lesley Verschuren kopte Van den Hoven feilloos in de kruising. Tussendoor maakte Jent Span op zijn verjaardag nog zijn debuut in het eerste elftal en verving hij Verschuren na een uur spelen. Het laatste doelpunt van de middag volgde nadat Van Ool ditmaal zelf een rebound binnen werkte na een goede poging van Daan van Dongen. Met deze overwinning verstevigt Waspik de positie op de tweede plek. Aanstaande zondag gaat Waspik op bezoek bij WDS'19.

Opstelling Waspik: Reinoud Zijlmans; Sam Heefer - Jelle Rombouts (70' Jordi de Hond) - Wil Vervoort - Niek Pijnenburg; Tristan Krijnen - Tom van Ool - Lesley Verschuren (60' Jent Span) - Daan van Dongen; Luuk Molenschot (70' Daniel Kamp) - Guido van den Hoven