Rabo ClubSupport: ik doe mee!

5 september 2022 20:30

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Een deel van onze winst investeren we in de maatschappij. Als Rabo-lid kun je stemmen op je favoriete clubs vanaf 5 t/m 27 september 2022. Dat is goed voor jouw club en geweldig voor de samenleving.

Jij beslist mee!
Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Dit jaar is het alleen mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Als Rabo-lid kun je stemmen op je favoriete clubs vanaf 5 tot en met 27 september 2022.

V.V. Waspik & V.C. Atak’55
Evenals de afgelopen jaren, gaan we wederom de intensieve en succesvolle samenwerking aan met V.C. Atak’55, om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Kortom: één stem voor v.v. Waspik, één stem voor v.c. Atak'55 en één vrije keuze.

Hoe kan ik stemmen op mijn favoriete club?
Vanaf 5 september kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar. Alvast bedankt!

Ga naar: Rabo App - Service - Lidmaatschap - Ik doe mee.