Verduurzamen: je kunt nu stemmen!

21 februari 2022 18:30

Als coöperatieve Rabobank willen wij een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving. Daarom investeren we in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen zoals Voetbalvereniging Waspik. Als lid van Rabobank bepaal jij mee welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt te verduurzamen door middel van zonnepanelen. Goed voor jou en goed voor jouw omgeving.

Waar kun je stemmen?
Stem op jouw favoriete maatschappelijke gebouw > Voetbalvereniging Waspik. Als Rabo-lid bepaal jij mee welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt met zonnepanelen. Stemmen kan op: https://www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen. Ook in de app kun je stemmen via Service - Algemeen - Lidmaatschap - Verduurzamen Gebouwen. We zijn in de race met Stichting OpenDoor - Loon op Zand en Stichting Renpaard - Waalwijk. Let's GO, alvast enorm bedankt! Online stemmen is mogelijk van 28 februari tot en met 31 maart 2022.

Hoe werkt deze actie?
Om de lokale leefomgeving te verduurzamen helpt Rabobank de eigenaren van maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Dit zijn gebouwen die klant zijn van Rabobank en de leefomgeving kenmerken. De lokale ledenraden hebben zeggenschap over welke gebouwen uitgenodigd worden. Vervolgens kunnen Rabobank-leden online op hun favoriete gebouw stemmen. De winnende panden ontvangen 50% van de kosten voor aanschaf en installatie. Dit regelen we samen met onze partner SolarNRG, die zorgt voor de levering en installatie van de zonnepanelen. We zijn dus inmiddels uitgenodigd, stap 2!

Rabobank_verduurzamen.png