Gezocht: wedstrijdsecretaris senioren

20 september 2021 16:00

Ad van der Pluijm, onze wedstrijdsecretaris sinds 1988, heeft besloten om te stoppen. We zijn hem zeer erkentelijk voor al het werk dat hij al die jaren gedaan heeft. Dit betekent wel dat we op zoek zijn naar een nieuwe wedstrijdsecretaris. Een belangrijke taak die door de jaren heen door digitalisering flink veranderd is. Wie zoeken we? We zoeken iemand die het leuk en belangrijk vindt om ervoor te zorgen dat alles rond wedstijden van de senioren goed geregeld is. En wat verstaan we daar dan onder?

• Je bent de contactpersoon van de KNVB en de leiders van seniorenelftallen voor alle voorkomende wedstrijdzaken (bijvoorbeeld het jaarlijks inschrijven van elftallen, verplaatsen en afgelasten van wedstrijden;
  • Je bent contactpersoon voor én planner van scheidsrechters voor de thuiswedstrijden;
  • Je zorgt in voorkomende gevallen voor een goede afhandeling van het Digitale Wedstrijd Formulier - DWF;
  • Je zorgt voor een goed wedstrijdschema voor de thuiswedstrijden van alle seniorenelftallen (inclusief kleedkamerindeling etc.);
  • Je denkt in het begin van het seizoen mee (samen met leiders, trainers en jeugdbestuur) met de bezetting van de trainingsvelden;
  • Je denkt in het begin van het seizoen (mede met bestuur, leiders en TC) mee met de indeling van de lagere elftallen;
  • Je ziet toe dat de verplichtingen van de vereniging inzake strafzaken worden nagekomen/ gecommuniceerd.

Deze taak vergt een beperkt aantal uur per week. De vergaande digitalisering van wedstrijdzaken bij de KNVB zorgt ervoor dat de werkzaamheden prima vanuit huis of elders gedaan kunnen worden. De wedstrijdsecretaris maakt vooralsnog geen deel uit van het bestuur. Vragen, opmerkingen en of interesse? Stuur een e-mail naar voorzitter@vvwaspik.nl.