Een icoon stopt ermee

20 september 2021 14:15

Onze welbekende Ad van der Pluijm is gestopt met zijn taken bij de vereniging. Ad was vanaf 1988 (!) wedstrijdsecretaris van de senioren. Daarnaast kent iedereen Ad als “bewaker” van het sportpark, onderhoudsman, materiaalbeheerder en bestuurslid. Hij was dagelijks op het sportpark te vinden.

Ad heeft aangegeven dat het ook gezien zijn leeftijd welletjes is geweest en dat het tijd wordt voor andere zaken, zoals voetbal kijken in plaats van alles te regelen. We zullen Ad dan nog wel tegenkomen, maar niet meer in functie. Het bestuur vindt het spijtig maar snapt zijn beweegredenen, en heeft respect voor het vele werk dat Ad voor de vereniging verzet heeft.

Zijn taken zijn deels overgenomen. Wij zijn als bestuur bezig om het wedstrijdsecretariaat opnieuw “op te tuigen” zoals dat dan zo mooi heet. We komen daar later op terug!

Namens het bestuur,

Edwin van Dongen
voorzitter v.v. Waspik

37179739_101507824110913_6464387622608306176_n.jpg

Ad, enorm bedankt voor jouw inzet en betrokkenheid!