Stadhoudersdijk 33
5165RG
WASPIK
tel. 0416-312244

Na een heerlijke herfstdag vorige week, liet oktober zondag de 31e haar andere kant zien: onder natte, drassige omstandigheden deelden Waspik en B.V.V. de punten na een 2-2 gelijkspel.

Na een half uur middenveldvoetbal volgde in het laatste kwartier van de eerste helft de enerverende momenten. Waspik kwam uit een corner op een 1-0 voorsprong door een kopbal van Falk van Sluisveld. Lang konden de blauw-witten niet van de voorsprong genieten, één op één met Reinoud Zijlmans schoof de Bossche aanvaller binnen en bepaalde de ruststand op 1-1.

In de tweede helft was het Waspik dat de kansen kreeg op een overwinning. Bij vrijwel alle noemenswaardige mogelijkheden was invaller Lucas Ligtvoet betrokken. Een doelpunt na een rebound van de lat werd afgekeurd vanwege buitenspel en een schot uit de draai pareerde de Bossche doelman. Een kwartier voor tijd viel alsnog de 2-1: een indraaiende voorzet van Ligtvoet schampte Tijmen Smits binnen. Waspik trok de overwinning niet over de streep. B.V.V. had in de tweede helft nog geen groot gevaar gesticht maar scoorde een paar minuten voor tijd via een vrije trap de gelijkmaker.

Met dit gelijkspel blijven zowel Waspik als B.V.V. hangen in de middenmoot van de derde klasse 3B. Aanstaande zondag gaat Waspik op bezoek bij het Tilburgse ZIGO.

Opstelling Waspik: Reinoud Zijlmans; Jordi de Hond - Wayne Hubeek - Falk van Sluisveld - Jes Zijlmans; Tijmen Smits - Tristan Krijnen (60' Lucas Ligtvoet) - Lesley Verschuren; Luuk Molenschot - Guido van den Hoven - Rowen Kanters