Schietberglaan 10
4921VJ
MADE
tel. 0162-683968

In de vorige speelronde sleepte Waspik een puntje binnen tegen hoogvlieger SV Reeshof en verraste Madese Boys met een zesklapper op bezoek bij hoogvlieger Bavel. Zondag 12 februari ontmoetten Madese Boys en Waspik elkaar en zegevierde de uitploeg met een nipte 0-1 overwinning.

Voor de trouwe volgers zal het een grote verrassing zijn. Het eerste gevaar van de middag kwam van: Lesley Verschuren. Na het passeren van een roodhemd bracht de keeper goed redding op zijn schot. Een strijdlustig Waspik kwam nauwelijks in de problemen en probeerde Made bij vlagen aanvallend pijn te doen. Vijf minuten voor rust sloeg Tijmen Smits toe met een technisch subliem schot in de korte hoek vanaf de rand van het zestienmetergebied. Net voor het rustsignaal voorkwam de Madese keeper een grotere voorsprong na een inzet van Luuk Molenschot.

In de tweede helft hield Waspik met het nodige vecht- en sleurwerk de voorsprong vast. De boys uit Made drongen meer aan en vonden eenmaal met goed combinatievoetbal een doorgang door de Waspikse defensie. Doelman Reinoud Zijlmans kwam in deze één op één als winnaar uit de strijd. Daarnaast waren het vooral corners, vrije trappen en verre ingooien die tot de gelijkmaker moesten leiden maar die volgde niet. In de omschakeling mistten meerdere doelpogingen van Verschuren en Molenschot schotkracht om de beslissing te forceren.

Waspik, met debutant Niek Pijnenburg (18) in het hart van de defensie, hield voor de tweede week op rij de nul en boekt sinds lange tijd weer een overwinning. Na het carnavalsweekend vervolgt Waspik op 26 februari het programma met een inhaalwedstrijd tegen Terheijden.

Opstelling: Reinoud Zijlmans; Sam Heefer - Wayne Hubeek - Niek Pijnenburg - Jes Zijlmans; Wil Vervoort - Tom van Ool - Tijmen Smits - Daan van Dongen (75' Tommy Jagi); Luuk Molenschot - Lesley Verschuren