Stadhoudersdijk 33
5165RG
WASPIK
tel. 0416-312244

Zondag 10 april ontving de nummer 5 de nummer 4: Waspik-Gilze. Na een doelpuntrijk duel trok Gilze aan het langste eind. In de eerste helft hadden wit-zwarten het meeste balbezit en de overhand. Waspik speelde een slechte eerste helft en wist amper gevaar te stichten. Zonder veel grote kansen te creëren kwam Gilze wel op voorsprong nadat Willem van Eijck slim anticipeerde op een dieptebal. Met een 0-1 tussenstand zochten beide ploegen de kleedkamers op.

In de tweede helft toonde Waspik meer daadkracht en dit leverde al snel resultaat op. Gilze moest met 10 man verder nadat Coen Roksnoer gevloerd werd op weg naar het vijandelijke doel. Guido van den Hoven schoot de daaropvolgende vrije trap ook direct binnen. Enkele minuten laten kwam Gilze wederom op voorsprong door een benutte penalty. Waspik rechtte vervolgens wederom de rug met een wonderschoon schot van Wil Vervoort. Waspik behield met een man meer het overwicht maar het was Gilze dat scoorde: uit een vrije trap schoot Van Eijck 10 minuten voor tijd zijn derde van de middag binnen. Eenmaal kwam Waspik nog ontzettend dicht bij de gelijkmaker maar de inzet van Luuk Molenschot stuiterde onderkant lat terug het veld in. Meerdere corners leverden nog hachelijke momenten op maar een derde gelijkmaker volgde niet.

Met drie nederlagen op rij verliest Waspik meer en meer de aansluiting met de top van de Derde Klasse 3B. Aanstaande zondag komt FC Engelen op bezoek.

Opstelling Waspik: Tycho Theuns; Jordi de Hond (65' Tijmen Smits) - Jelle Rombouts - Wayne Hubeek - Falk van Sluisveld; Wil Vervoort - Tom van Ool (20' Coen Roksnoer) - Lesley Verschuren (90' Tristan Krijnen); Luuk Molenschot - Guido van den Hoven (65' Rowen Kanters) - Lucas Ligtvoet