Waspik keert met lege handen terug uit Terheijden

Uw beoordeling: Geen
03/03/2013
Terheijden - Waspik

Na enkele weken niet gespeeld te hebben voor de competitie gingen we vandaag op bezoek bij het altijd lastige SV Terheijden. Eerder dit seizoen hadden we op Elzenhage een forse nederlaag geleden tegen Terheijden dus we hadden wat goed te maken.

De wedstrijd begon echter niet best. Na 10 minuten was het een voorzet vanaf links die door de kleine spits binnen werd gekopt. We waren echter nog niet uit het veld geslagen want na slechts enkele minuten spelen kwamen we al weer op gelijke hoogte. Een strakke voorzet van Luuk werd fijnloos in de kruising gekopt door Guido. 1-1.

Vlak na de aftrap was het vervolgens een lange bal van de doelman van Terheijden die voor de voeten viel van de kleine spits. Hij pegelde de bal onderkant lat de goal in. 2-1. Na deze goals viel Maikel uit met een knieblessure en kwam Jess het veld in. Nog voor rust maakte we weer gelijk. Een corner werd bij de tweede paal attent binnen geknikt door Tom. Russtand 2-2.

Na rust gingen we direct op zoek naar de 2-3. Na 15 minuten voetballen gaf Guido een perfect afgemeten voorzet op Luuk die de bal binnen werkte. Na deze goal leken we onze zaken eindelijk op orde te hebben. Tom had, na goed doorzetten, de 4-2 op zijn schoen. De bal ging echter rakelings voorlangs. Dit bleek later funest. Een lange uittrap van de doelman van Terheijden belandde wederom voor de voeten van de kleine Terheijden spits. Hij schoof de bal langs Sander. 3-3. Na dit doelpunt lag de wedstrijd weer helemaal open. We kwamen op achterstand door een goal van de Terheijdense aanvoerder. Een voorzet werkte hij over Sander. 4-3. Zo maakt hij hem nooit meer!!

Met nog slechts enkele minuten te spelen gingen we wederom op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er uiteindelijk in de 90e minuut. Een vrije trap werd door Hidde keurig in de verre hoek gekruld. 4-4. Dit leek de terechte eindstand te worden. Echter trokken we toch aan het kortste eind. In de allerlaatste minuut kwam een steekbal tussen onze verdediging, Sander en de nummer 14 van Terheijden. De spits was het meest attent en tikte de bal in de verre hoek. Een zeer zure nederlaag!!!