Waspik B1 wint van koploper!

Uw beoordeling: Geen Gemiddeld: 5 (1 stem)
02/03/2013
Waspik B1 - sv Reeshof B2

Na weken niet gevoetbald te hebben, mochten we nu eindelijk weer eens een keer het veld op. Koploper Reeshof kwam op bezoek, dus we konden meteen flink aan de bak. In de 1e helft was Reeshof de betere ploeg. Ze waren feller in de duels en rustiger aan de bal. We kregen 1 grote kans, toen Nick van dichtbij in kon koppen. De keeper redde echter. Aan de andere kant had Reinoud het wat drukker, maar ook hij hield zijn doel schoon zodat we met 0-0 gingen rusten.

Na rust waren wij scherper en feller, waardoor er meer duels gewonnen werden. Daardoor kwam de wedstrijd in evenwicht en ontstond er een mooi voetbal gevecht. Vlak na rust werd een goede combinatie tussen Jurre en Lex net niet afgemaakt door Jurre. De spitsen aan de andere kant waren echter ook niet scherp en toen ze dat wel waren, stond Reinoud zijn mannetje. 20 minuten voor tijd kwamen we op voorsprong. Nadat we een aanval van Reeshof hadden afgeslagen, stuurde Jurre met een mooie bal Niek in de diepte. Hij had een puike voorzet in huis die door Guus perfect werd ingekopt, 1-0. Hierna bleven er kansen aan beide kanten vallen maar gescoord werd er niet meer. Daardoor boekten we een uitstekende overwinning en blijven we bij de bovenste ploegen hangen.

Complimenten voor de inzet, zeker in de 2e helft. Op naar volgende wedstrijd!