Kabouters van VV Waspik scoren 17 keer tegen Veerse Boys

Uw beoordeling: Geen Gemiddeld: 5 (1 stem)
Pupillen
02/03/2013
Veerse Boys M1 - VV Waspik M1

Eindelijk mochten we vandaag weer het voetbalveld op.

Na weken van slecht weer - slechte velden en aflastingen was het zover.

Bijna iedereen was vroeg wakker deze morgen want het was toch wel spannend om weer eens te gaan voetballen.

Nou de wedstrijd begon en al snel was duidelijk dat we deze wedstrijd gingen winnen.

De tegenstander had pas 1 wedstrijd gevoetbald en waren ook iets jonger als wij.

Omdat wij al veel wedstrijden hebben gespeeld en altijd goed trainen waren we vandaag echt een maatje te groot.

Met de rust was het al 0-7 voor ons.

De 2e helft gingen we vrolijk verder met doelpunten maken en uiteindelijk hebben we gewonnen met 0-17.

Dit was wel een beetje een makkie, maar volgende keer als hun ook wat langer voetballen zal het wel wat moeilijker gaan want iedereen moet leren voetballen.

Volgende week spelen we weer thuis dus iedereen komen kijken, we moeten om 12.00u.