F3 van vv Waspik walst over Irene F4 heen

Pupillen
02/03/2013
Vv Waspik F 3 - Irene F4

Na vorig seizoen op een mooie derde plaats te zijn geëindigd, zijn we weer begonnen aan een nieuwe competitie. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. En we zijn goed begonnen.

Helaas zijn de laatste tijd nogal wat wedstrijden afgelast. Maar een aantal weken geleden hebben we de eerste wedstrijd al gewonnen met 4-0.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Irene op het programma. Hier hebben we nog nooit tegen gespeeld, dus we wisten niet wat we moesten verwachten.

Al vroeg in de wedstrijd was het Irene die de score opende. Waspik moest nog even wakker worden. Maar toen dat gebeurd was kwamen we op stoom. Het was Emir die voor Waspik de score opende, en de 1-1 op zijn naam schreef. Er werden mooie combinaties laten zien, en dit resulteerde in 3 doelpunten van Thomas en 1 van Tygo. Ruststand 5-1.

De tweede helft was het vooral Waspik dat aanviel. Het doel van de tegenstander werd nog 7 keer gevonden. Doelpuntenmakers in de tweede helft waren Emir 2x, Hugo 3x en Jent 2x.

Ondanks het goede keeperswerk van Hugo en Gijs wist Irene ook nog een keer te scoren.

Eindstand: 12-2

Goed gevoetbald jongens, en op naar volgende week, uit naar ONI F3!