BN De Stem Amateurvoetbal

Bijgewerkt: 1 uur 10 min geleden

Yoann de Boer naar Kozakken Boys

ma, 14/04/2014 - 18:58
ZATERDAG TOPKLASSE - Kozakken Boys heeft zich voor volgend seizoen versterkt mte Yoann de Boer.

Geen maat op scoringsdrift Jorik Mijnhijmer

ma, 14/04/2014 - 15:23
ZILVEREN SCHOEN - Jorik Mijnhijmer lijkt de Zilveren Schoen niet meer te kunnen ontgaan. De goalgtter van Dinteloord staat inmiddels op 24 treffers, goed voor 36 punten.

Koploper Halsteren gevloerd door JEKA, Groen Wit heeft na zege weer hoop

ma, 14/04/2014 - 11:08
ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Angst om de titel te verspelen is er bij Halsteren niet. Ondanks dat de voorsprong zondag slonk tot zes punten. Halsteren verloor in Breda met 2-1 van middenmoter JEKA.

Dosko stelt thuis zwaar teleur

ma, 14/04/2014 - 11:07
ZONDAG HOOFDKLASSE A - Eén punt bij de Koninklijke HFC. Dat voelde een week geleden bijna als winst, ook al viel de gelijkmaker pas in blessuretijd. Zondag verscheen op Meilust tegen VOC een identiek resultaat op het bord, maar droop Dosko af als morele verliezer.

Unitas ’30 in topper niet langs HVV’24

ma, 14/04/2014 - 11:07
ZONDAG DERDE KLASSE A – Unitas ’30 is er niet in geslaagd om tegen HVV ’24 de volle buit te pakken. De topper eindigde in 0-0. Cluzona won met 2-8 van Aardenburg en is de nieuwe leider in 3A.

Raamsdonk put moed na zege tegen Irene’58, Noordhoek en SVC nog steeds niet veilig

ma, 14/04/2014 - 11:07
ZONDAG VIERDE KLASSE C - In Raamsdonk houden ze rekening met een eventuele degradatie uit de vierde klasse, maar na de prima 3-1-overwinning op Irene'58 is de hoop weer wat gestegen. Op de voorlaatste speeldag ontvangt Raamsdonk directe concurrent Noordhoek op het eigen sportpark.

FC Bergen in de wacht, NSV dieper in degradatiezorgen

ma, 14/04/2014 - 11:06
ZONDAG VIERDE KLASSE B - WVV'67 drukte NSV dieper in degradatiezorgen. De ploeg van trainer Peter Deelen wist met 0-3 te winnen van de equipe uit Nispen. NSV, dat vecht tegen degradatie, kon geen vuist maken.

Oosterhout neemt weer een horde

ma, 14/04/2014 - 11:06
ZONDAG DERDE KLASSE B - TVC Breda ging het duel van Oosterhout met het nodige lef in, maar kon zich voorin wederom niet manifesteren. TVC Breda dacht kort na rust een strafschop wegens 'hands' te krijgen, maar de scheidsrechter wilde van niets weten.

Keeper scoort voor De Fendert, Zwaluwe verslaat Duiveland

ma, 14/04/2014 - 11:04
ZATERDAG TWEEDE KLASSE E - Tholense Boys won evenals Zwaluwe en krijgt uitzicht op handhaving. De Fendert heeft dat iets meer na de 2-2 in de slotminuut. VVC'68 verloor en kwam er met Serooskerke een stuk slechter voor te staan om van de nacompetitieplaatsen af te komen.

Moeiteloze zege voor Gunners, WHS blijft aan kop

ma, 14/04/2014 - 10:58
ZATERDAG DERDE KLASSE B - The Gunners blijft goed meedoen in de strijd om de derde periodetitel. De Bredanaars wonnen zonder moeite van Kogelvangers. Trainer Osman Erbas: "Waar we vorige week nog de kansen om zeep hielpen, wisten we dit keer wel te scoren."

Barça laat punten liggen, SPS stunt tegen Smerdiek

ma, 14/04/2014 - 10:49
ZATERDAG VIERDE KLASSE B - De laatste competitiewedstrijd van Barça op zaterdag 3 mei tegen Smerdiek kan wel eens beslissend worden voor het kampioenschap in de vierde klasse B. Koploper Smerdiek verloor zaterdag verrassend met 4-1 bij SPS en zag Rillandia op de ranglijst naast de eilandbewoners komen.

Olympia verliest ondanks goed wedstrijd tegen Willem II

ma, 14/04/2014 - 10:47
ZATERDAG VIERDE KLASSE D - In de vierde klasse D speelde Olympia'60 een goede wedstrijd tegen koploper Willem II. De amateurtak van de koploper van de eerste divisie keerde desalniettemin met drie punten huiswaarts. Twee doelpunten van de Tilburgers in vijf minuten bleken doorslaggevend.

Uitzege Almkerk na een partij voetgolfen

ma, 14/04/2014 - 10:25
ZATERDAG EERSTE KLASSE A - In Wilnis behaalde Almkerk zaterdag een ongelooflijk belangrijke uitzege op naaste degradatieconcurrent CSW, waardoor het er weer allemaal een stuk rooskleuriger uitziet voor Pieter Tuns en zijn elftal.

Roosendaal houdt koploper op gelijkspel

ma, 14/04/2014 - 10:24
ZONDAG EERSTE KLASSE C - Met wat geluk had Roosendaal zelfs een overwinning uit het vuur kunnen slepen tegen koploper Vlissingen. In de slotfase kwam de thuisploeg namelijk met tien man te staan en had er meer ingezeten voor de ploeg van trainer Reinald Boeren.

WDS'19 wint zeven duels op rij

ma, 14/04/2014 - 10:15
ZONDAG VIERDE KLASSE D - Het gedegradeerde SAB stuntte door in de allerlaatste seconde tegen Zundert een 1-1-gelijkspel af te dwingen. Gloria UC is niet uit de gevarenzone na de nederlaag bij Advendo. VVR haalde uit bij Wernhout.

Degradatie lijkt onontkoombaar voor ONI

ma, 14/04/2014 - 10:12
ZATERDAG DERDE KLASSE D - Voor ONI lijkt degradatie onontkoombaar na de 1-3-nederlaag in eigen huis tegen Sparta'30. Met nog vier wedstrijden te spelen staan de 's Gravenmoerders liefst tien punten achter op naaste concurrent Heukelum.

Tiende nederlaag voor Altena

ma, 14/04/2014 - 10:09
ZATERDAG TWEEDE KLASSE F - Het vasthouden van een nacompetitieplek lijkt langzamerhand het maximaal haalbare voor Altena. De nederlaag tegen kampioenskandidaat Roda Boys was niet onverwacht. Maar in een fase waarin elk punt welkom is, baalden Harry Biemans en zijn mannen als een stekker.

The White Boys beperkt schade tegen OVV'67

ma, 14/04/2014 - 09:58
ZONDAG VIJFDE KLASSE C - OVV'67 klopte The White Boys deze speelronde, terwijl Neerlandia hard onderuit ging bij Nordea.

Pijnlijk verlies Vivoo tegen hekkensluiter

ma, 14/04/2014 - 09:57
ZONDAG VIJFDE KLASSEN - Vivoo leed zondagmiddag een pijnlijke nederlaag. Rodelantaarndrager Terhole pakte de eerste zege in drie jaar, 2-4.

Dongen klopt koploper, Baronie verliest

zo, 13/04/2014 - 20:11
HOOFDKLASSE B ZONDAG - Dongen zette zondagmiddag lijstaanvoerder OJC te kijk. In Rosmalen werd met 1-4 gewonnen. Omdat Blauw Geel ook verloor bleef OJC aan kop.